Dalmata Mentés

Döme

2015.09.30. 

Döme és Pötyi gazdái is úgy döntöttek, megpróbálják másképp, és adnak még egy esélyt a kutyával való együttélésüknek, így a két kan már nem keres gazdát!
Mi ennek örülünk, és bízunk benne, hogy a kényelmes, boldog kutyás együttélés útjára léptek.

Gazdát keres Döme, 6-7 év körüli dalmata kan
Dömét 2011-ben fogadta be egy jó szándékú család, akiknek a kapuja mellől nem mozdult télvíz idején a gazdátlan, leromlott kondícióban lévő eb. Három éve él a családdal, ez idő alatt fizikailag is helyre jött, de Döme korábbi szocializációjával lehettek problémák, mert hajlamos odakapni az embereknek, ha nem tetszik neki valami. Sajnos a család nem elég felkészült a megneveléséhez, és már történt is egy kisebb sérülés, amit gyereknek okozott, így sürgősen másik, hozzáértő gazdát keresnek Dömének.
Menhelyre adni, elaltatni nem szeretnék, de most féltik a gyerekeket tőle, ami a kutyának sem jó, ezért elhelyezése sürgős!
Döme alapvetően nyugodt természetű, kerthez szokott, jelez, jó házőrző kutya, mozgásigénye közepes, nem izgága. Szuka kutyákkal él együtt, kijön velük, kanokra nincs tesztelve. Macskákat megkergeti.
Oltott, féreghajtott, ivartalanított, egészséges.
Gyerekek mellé nem ajánlott. Határozott, kutyához értő gazdinak javasolt, kellő fegyelmezés mellett ragaszkodó,nyugodt társa lehetne, aki akár a kertben is jól érzi magát!
Jelenlegi gazdáitól lehetséges örökbe fogadni, Karancsalján található.
Érdeklődni: 30/824-3287 , 30-371-6096, 32/445-696

25 Döme 26  Fénykép1143

több fotó:http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Kozvetitett_kanok/Dome/

Categories:

Fénykép1143