Dalmata Mentés

Zora

2014.05.07. – Zora gazdis

“Kedves Dalmatamentők,
Ezennel küldöm a kedvenc képeinket a kis Zoráról! :) Még egyszer köszönjük a lehetőséget, hogy Zora családunk Tagjává válhatott! :)
Üdv,
 Timi”

 

2014.03.29. – Zora megkezdte próbaidejét új családjában. :)

 

2014.02.20. – Zora – 2,5 hónapos szuka – Gazdát keres!

Zora Szejke kölykeinek legnagyobb szukája, aki határozott, de mégis bűbájos lányzó. Nagyon kedves természetű kutya, örömmel osztja a kutyapuszikat és mindenkit próbál lenyűgözni szeretetével és odaadásával. Határozottsága jelenleg abban mutatkozik meg, hogy a többieket többször rendre utasítja, várhatóan nagyon határozott jellemű kutya lesz, akinek szüksége lesz a felállított szabályokra, melyeket megtanulva boldog és kiegyensúlyozott életet élhet. Könnyen tanul, jutalomfalattal jól motiválható. Kedvesen fordul az ember felé, lelkes farokcsóválással jelzi, hogy ő mindenki kedvence lehet Érdekli minden, ami a világban történik, bármit felka a földről és elszalad vele játékosan. Szeret játszani, bár melyik kölyök ne szeretne
Szobatisztasága alakulóban van.

BENTLAKÁSsal, HÁZBA BEJÁRÁSsal adjuk örökbe.Megkapta második kombinált oltását, féreghajtva van, chipet is kapott, egészséges. Veszettségi oltását az ivartalanítási műtétet követően kapja meg, ivartalanítása a megfelelő gazdijelölt megtalálásával válik esedékessé március közepétől, a műtétet követően már új családjánál lábadozhat, határozott idejű próbaidős szerződés megkötésével, melynek sikeres zárása a végleges örökbe fogadás.
Egyesületünk gondozásában keresi új családját, örökbefogadása ELŐZETES ISMERKEDÉSSEL és örökbefogadási szerződés aláírásával lehetséges.
Érdeklődni: info@dalmatamentes.hu (ZORA)
+36303457051 ; +36203324632
Bővebb információ az örökbefogadás menetéről honlapunkon elérhető: http://www.dalmatamentes.hu/

Categories: