Dalmata Mentés

Zeusz sürgősen gazdát keres!

Zeusz sürgősen gazdát keres!

2022.09.17. Gazdát keres Zeusz, dalmata kan kutya – közvetített gazdikereső
Családi okok miatt sürgősen gazdát keres Zeusz, a 8.5 éves dalmata kan kutya! A hónap végéig meg kell oldani elhelyezését, utána nincs hová mennie, csak a helyi menhely 🙁
Ideiglenes befogadó jelentkezését is várjuk számára, egyesületünk támogatja ellátását ha ilyen megoldás lehetséges!
Zeusz most még családban él, kertes házban szabad mozgástérrel. Jó házőrző, védi a területét. Pórázképes.
Más kutyákkal változó a viselkedése, két kannal él együtt, de csak az egyikükkel jön ki. Macskákkal összeszoktatható, a házi cicákkal együtt is aludt.
Elsőre bizalmatlan az idegenekkel, de kíváncsi eb, ha adnak neki időt és teret, akkor barátkozik. Szereti a figyelmet és szívesen ismerkedik. Nagyobb gyerek mellé ajánlott.
Érvényes veszettségi oltással rendelkezik, féreghajtott, chipes.
Jelenleg Bács-Kiskun megyében, Harta-Állampusztán található, saját gazdától fogadható örökbe ivartalanítási kötelezettséggel és szerződés aláírásával leinformálható, felelős gazdának, aki családtagként tekinti és hosszú távra tervez vele.
A jelenlegi tulajdonos kérése és felhatalmazása szerint érdeklődni a fajtamentés protokollja szerint bemutatkozó emailben lehetséges a kapcsolat@dalmatamentes.hu címen ZEUSZ megjelöléssel.
https://dalmatamentes.hu/portfolio/zeusz/
több fotó: https://photos.app.goo.gl/oHez7a1eVWsCEdF16
Dalmata Mentés

  

 


Dorka gazdát keres!

2022.08.08. Dorka gazdát keres!
Írhatnánk azt is hogy S.O.S. bajban van? Altatás fenyegeti? Amikor áprilisban valóban így volt, akkor sokan érdeklődtek az örökbe fogadása iránt.
Bizakodóak voltunk. Úgy tűnt a jelentkezők akikkel tartottuk a kapcsolatot valóban átgondolták, körberágták, tényleg szerettek volna egy idős, ám annál szeretet teljesebb, kedves, nyugodt kis puszigépet.
Sajnos nem így lett. Ahogy leülepedett az “altatás réme”, szépen mindenki elfeledkezett, vagy letett Dorkáról, aki ugyan biztonságban van, de nem jó neki sokadik mentett kutyaként élni saját gazdi, saját puha nyugodt fekhely, saját kis udvar nélkül.
Nem jut neki annyi törődés, figyelem most, amit 15 évesen igazán megérdemelne! A szívünk szakad meg érte! Tündér kedves, egészséges, barátságos, kijön mindenkivel, semmi gond nincs vele!
Több info fényképalbumában található: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.5131336246927536&type=3
illetve: https://dalmatamentes.hu/portfolio/dorka-gazdat-keres/
Érdeklődő bemutatkozásokat emailben várjuk első körben: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Dorka)
Megosztásokat nagyon megköszönjük!
Dalmata Mentés

Gazdát keres Maximus, 4 éves dalmata kan kutya

2022.07.03. Gazdát keres Maximus, dalmata kan kutya – közvetített gazdikereső

Családi okok miatt hozzáértő gazdát keres Maximus, a 4 éves dalmata kan kutya.
Maximus játékos, házőrző, eddig kertben tartott örökmozgó kutya. Pórázhoz valószínűleg szoktatni kell.
Olyan gazdát keres, aki nem sajnálja idejét napi rendszeres sétáltatásra, lemozgatásra, szellemi fárasztására, kutyaiskolára.
Emberekkel barátságos, de csak nagyobb gyerek mellé ajánlott, kutyákkal való kapcsolata nem ismert, a macskákat nem szívleli.
Érvényes veszettségi, és fiatalkori kombinált oltásokkal rendelkezik, féreghajtott, chipes.
Jelenleg Szárföldon található, saját gazdától fogadható örökbe ivartalanítási kötelezettséggel és szerződés aláírásával leinformálható, felelős gazdának, aki családtagként tekinti és hosszú távra tervez vele.
A jelenlegi tulajdonos kérése és felhatalmazása szerint érdeklődni a fajtamentés protokollja szerint bemutatkozó emailben lehetséges a kapcsolat@dalmatamentes.hu címen MAXIMUS megjelöléssel.
www.dalmatamentes.hu/maximus
több fotó: https://photos.app.goo.gl/x7gSLs3Ytx9BT8SHA

Dalmata Mentés

 

  


Gazdát keres Maja, 4 éves dalmata szuka

2022.05.31. Gazdát keres Maja, 4 éves dalmata szuka – közvetített gazdikereső

Családi okok miatt türelmes gazdát keres Maja, a félénk 4,5 éves, kedves dalmata szuka kutya.
Maja nagyon szelíd, bátortalan de tanulékony eb. Vannak szocializációs hiányosságai, távolságtartó, de ha türelmesen közelítenek hozzá, akkor barátságos. Emiatt azonban kisgyerekek mellé nem javasolt.
Más kutyákkal sem nagyon találkozott, gyámoltalan, ijedős. Pórázon sétáláshoz, esetleg városi élethez is szoktatni kell, kutyaiskola vagy kiképző segítsége hasznos lehet új családjánál a kezdeti összeszokás idején.
Aktív eb, szeret mozogni, játszani a gazdival, a napi sétáltatás, lemozgatása javasolt.
Szereti kommentálni a körülötte történő dolgokat, igazi “beszélgetős dalmata”, jelez, nyünnyög.
Egészségi problémája eddig nem volt, allergiára utaló hasnyalogatás néha előfordul.
Veszettségi oltással rendelkezik, féreghajtott, chipes.
Jelenleg Dunavarsányban található, saját gazdától fogadható örökbe ivartalanítási kötelezettséggel és szerződés aláírásával leinformálható, felelős gazdának, aki családtagként tekinti és hosszú távra tervez vele.
A jelenlegi tulajdonos kérése és felhatalmazása szerint érdeklődni a fajtamentés protokollja szerint bemutatkozó emailben lehetséges a kapcsolat@dalmatamentes.hu címen MAJA megjelöléssel.

www.dalmatamentes.hu/maja

több fotó: ide kattintva

Dalmata Mentés

 

   


Gazdát keres Mázli, 1 éves kan dalmata

2022.05.30. Gazdát keres Mázli, fiatal dalmata kan – közvetített gazdikereső

Családi okok miatt felelős, határozott, hozzáértő gazdát keres Mázli, a kamaszodó 1 éves fehér-barna dalmata kan kutya.
Mázli nagyon játékos, érdeklődő, aktív kutya, aki éppen bontogatja szárnyait, tehát olyan gazdát keres, aki odafigyel nyiladozó dominanciájára, megfelelően szocializálja, nem sajnálja idejét napi rendszeres és többszöri sétáltatásra, kutyaiskolára, esetleg kutyával sportolásra is adná fejét.
Eddig kertben élt, de fiatal korára való tekintettel szobatisztaságra szoktatható, pórázképes, veszettségi, kombinált oltással rendelkezik, féreghajtott, chipes.
Jelenleg Pakson található, saját gazdától fogadható örökbe ivartalanítási kötelezettséggel és szerződés aláírásával leinformálható, felelős gazdának, aki családtagként tekinti és hosszú távra tervez vele.
A jelenlegi tulajdonos kérése és felhatalmazása szerint érdeklődni a fajtamentés protokollja szerint bemutatkozó emailben lehetséges a kapcsolat@dalmatamentes.hu címen MÁZLI megjelöléssel.

www.dalmatamentes.hu/Mazli

Dalmata Mentés