Dalmata Mentés

Zoé

2014.07.12. – Zoé gazdis!

2014.05.27. – Zoé próbaidős gazdis!

Zoé a mai napon megkezdi próbaidejét leendő otthonában. Hírek és fotók hamarosan…

2014.04.15. – Gazdit keres Zoé, 4 hónapos dalmata szuka

Zoé a kabai mentett kölykök utolsó elérhető szukája. Testvérei nagy része már próbaidőre költözhetett új családjukhoz. Zoé továbbra is várja azt a rátermett embert, aki örökbe fogadná őt!
Nagyon mozgékony, határozott jellemű kölyök, akinek szüksége van egy erős irányító kézre, sok-sok foglalkozásra és mozgásra, a gazdi közelségére, hogy kiegyensúlyozott és boldog élete lehessen. Rendkívül szerethető kiskutya, elhalmozza az embert a szeretetével. Nagyon játékos és csintalan, igazi hancúrozós kölyök. Nagyon tanulékony és értelmes, fifikás kiscsaj, akinek javasolt a folyamatos kutyaiskola is, hogy szellemileg is le legyen fárasztva.
Határozott gazdit igényel, aki kordában tartja a kisasszony akaratos jellemét, mely amúgy dalmata-sajátosság
Autóban nagyon szépen utazik és szeret is.

Korábbi hirdetési szövege és elérhetőségünk alább található.

2014.02.20. – Gazdit keres Zoé, 2,5 hónapos szuka

Zoé Szejke kölykeinek legnagyobb rosszasága, igazi égetnivaló, nagyon aktív és akaratos szuka. Mindenáron kivívja magának a figyelmet és testvéreit letaposva törtet az ember felé simiért és szeretetért. Nagyon okos és könnyen tanul, de könnyen elveszti figyelmét, ha valami más is történik a közelben. Minden érdekli, ami mozog, zizeg, hangot ad ki, érdeklődve szemléli az embert és Kira ténykedését is.
Aktív és várhatóan az is marad, nagy mozgásigényét folyamatosan ki kell elégíteni, illetve agyilag is kellőképp le kell fárasztani. Nagyon fontos esetében a határozott szabályok felállítása, mert könnyen az ember fejére nőhet egy ilyen karakán és akaratos kutya. Minden testvérénél jobban igényli a folyamatos figyelmet és foglalkozást, az ember állandó közelségét. Túlcsorduló kutyus, aki elhalmoz a szeretetével.
Szobatisztasága alakulóban van.
BENTLAKÁSsal, HÁZBA BEJÁRÁSsal adjuk örökbe.Megkapta második kombinált oltását, féreghajtva van, chipet is kapott, egészséges. Veszettségi oltását az ivartalanítási műtétet követően kapja meg, ivartalanítása a megfelelő gazdijelölt megtalálásával válik esedékessé március közepétől, a műtétet követően már új családjánál lábadozhat, határozott idejű próbaidős szerződés megkötésével, melynek sikeres zárása a végleges örökbe fogadás.
Egyesületünk gondozásában keresi új családját, örökbefogadása ELŐZETES ISMERKEDÉSSEL és örökbefogadási szerződés aláírásával lehetséges.
Érdeklődni: info@dalmatamentes.hu (ZOÉ)
+36303457051 ; +36203324632Bővebb információ az örökbefogadás menetéről honlapunkon elérhető: http://www.dalmatamentes.hu/

Categories: