Dalmata Mentés

Zira

2014.05.10.  Zira gazdis! Hírek és fotók hamarosan…

 

2014.04.01. – Zira próbaidős hírei 

“Zira  hamar felszabadult és nagyon eleven kislány lett belőle. most már szeret sétálni a és a kirándulásokat is. A szobatisztaságot is lassan megszokja. 🙂 Sokat játszik, még mindig nagyon szeret ölbe lenni. Séta közben is, ha elfárad akkor ugrál, hogy vegyük fel. :)” 

2014.03.17. – Zira megkezdte próbaidejét új családjában. Híreket is kaptunk leendő gazdáitól:

“Az első éjszakánk jól telt. Nem sokat sírt. 🙂  
Haza felé még vettünk neki játékot. Nem túl jó minőségű képek, de azért elküldöm. Ma voltunk sétálni a patak parton. A pórázt remélem hamar megszokja majd. 🙂 Kb. 1 órát voltunk el. Most alszik. Nagyon mohón eszik, ez normális dolog? Amit mondtál tápot, hogy vegyünk neki azt hol lehet normális áron megkapni? A séta alatt nem végezte el a dolgát. A kertben viszont reggel igen. 🙂  Jelentkezem majd. :)”

 

2014.02.20. – Zira, 2,5 hónapos szuka – Gazdát keres!

Zira Szejke kölykeinek legkisebb szukája, aki rettentő kedves és nyugodt természettel bír. Türelmes és kiváró típus, aki ettől függetlenül kivívja magának a figyelmet, ha testvérei túlságosan is a háttérbe akarnák őt szorítani. Játékosan szalad minden mozgó dolog után, legyen az labda, vagy egy szélfútta falevél. Figyelmes az emberre és lelkesen teljesíti, amit kérünk tőle. Mérsékelt természete jól beleillik a legtöbb családba, ugyanakkor mozgásigényét sem szabad elfelejteni, amely benne is ugyanúgy megvan, mint testvéreiben.
Szobatisztasága alakulóban van.
BENTLAKÁSsal, HÁZBA BEJÁRÁSsal adjuk örökbe.

Megkapta második kombinált oltását, féreghajtva van, chipet is kapott, egészséges. Veszettségi oltását az ivartalanítási műtétet követően kapja meg, ivartalanítása a megfelelő gazdijelölt megtalálásával válik esedékessé március közepétől, a műtétet követően már új családjánál lábadozhat, határozott idejű próbaidős szerződés megkötésével, melynek sikeres zárása a végleges örökbe fogadás.
Egyesületünk gondozásában keresi új családját, örökbefogadása ELŐZETES ISMERKEDÉSSEL és örökbefogadási szerződés aláírásával lehetséges.
Érdeklődni: info@dalmatamentes.hu (ZIRA)
+36303457051 ; +36203324632

Bővebb információ az örökbefogadás menetéről honlapunkon elérhető: http://www.dalmatamentes.hu/

Categories: