Dalmata Mentés

Zack

2014.06.10. – Zack gazdis! Hírek és képek hamarosan…

 

2014.04.21. – Zack próbaidős gazdis

“Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!
A napjaink egyre vidámabban telnek, már kétszer volt kutyaoviba és itthon is gyakorlunk vele. Megtanulta a feksziket, igaz csak jutalomfalatért:).
A fotel és az ágy még mindig a kedvencei közé tartozik. Sokat nőtt. Küldünk pár képet róla.:))”

zack_probaido

 

2014.02.18.

Zack – 2,5 hónapos kan – Gazdát keres!

Zack Szejke kölykeinek legnagyobb kanja, aki már most nagyon markáns és határozott fellépésű. Nagyon kedves természetű kutya és könnyen megtanul bármit. Érdekli minden, ami a világban történik, igazi kölykös lelkesedéssel ismerkedik emberrel és állattal egyaránt. Szeret játszani, bár melyik kölyök ne szeretne Sokat figyeli Kirát, a pótmamát, aki lelkesen egyengeti őt. Szeret a közelében lenni, figyelmesen tanulja Kira mozdulatait, viselkedését és többször játékon is kapjuk őket.
Várhatóan nagyobb termetű kan lesz, aki mindig szeret majd a gazdi közelében csellengeni és begyűjteni a simiket okos kis buksijára.Szobatisztasága alakulóban van.
BENTLAKÁSsal, HÁZBA BEJÁRÁSsal adjuk örökbe.

Megkapta második kombinált oltását, féreghajtva van, chipet is kapott, egészséges. Veszettségi oltását az ivartalanítási műtétet követően kapja meg, ivartalanítása a megfelelő gazdijelölt megtalálásával válik esedékessé március közepétől, a műtétet követően már új családjánál lábadozhat, határozott idejű próbaidős szerződés megkötésével, melynek sikeres zárása a végleges örökbe fogadás.

Egyesületünk gondozásában keresi új családját, örökbefogadása ELŐZETES ISMERKEDÉSSEL és örökbefogadási szerződés aláírásával lehetséges.
Érdeklődni: info@dalmatamentes.hu (ZACK)
+36303457051 ; +36203324632

Bővebb információ az örökbefogadás menetéről honlapunkon elérhető: http://www.dalmatamentes.hu/ 

 

Categories: