Dalmata Mentés

Winnie

2015.03.16. – Winnie és Tenor hírei

Ez az igazi öröm, amikor híreket kapunk családhoz került korábbi védenceinkről! Tenor és Winnie is gondozásunkból kerültek egyazon családhoz:

“Ünnepelünk!!!!! most 3 éve hogy Tenor a családunk tagja lett, Winnie pedig a 2 éves évfordulóját tartja. Nagyon jó döntés volt. Örülök ,hogy sikerült két ilyen szépségnek egy új és boldog életet biztosítani. Látni ahogy alakítják és tanítják egymást. A Winnie játékokkal egyáltalán nem játszott, lassan megtanulta hogyan kell feldobni és elkapni egy labdát, vagy plüss állatot. Elleste a Tenortól hogyan kell ajtót nyitni, bizalommal és szeretettel közeledni hozzánk. Sok boldog percet szereznek nekünk.
Boldogságot ad naponta ez a két gyönyörűség. Jó érzéssel tölt el, ha megoszthatjuk másokkal is, és bátorságot ad az embereknek, hogy a mentett kutyáknak egy teljes boldogabb életet nyújtsanak. Legfrissebb fotók. Szeretettel”

Előzmények megtekinthetőek fórumunkon Winnie topicjában:
http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php?f=37&t=44

 

2013.03.25. – Winnie gazdis! 🙂

Winnie már lassan három hete költözött új családjába, nemrég fényképeket is kaptunk róla.
Szemmel láthatóan nagyon jól érzi magát, és már Tenorral való kapcsolata is alakul. Még ugyan nincs az a fergeteges együtt rohangálás, de talán a közelgő jó idő erre is meghozza a kedvüket.
Egyelőre együtt heverésznek a kibővített kutyakanapén. Micsoda kutya egy élet!

Képek: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazdiratalalt/2013/Winnie/

Winnie további hírei: http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php?f=7&t=44&p=4593#p4593 

2013.02.27.

Winnie mai költözése során okozott némi kalamajkát. Megérkezésükkor meglógott, de egy kisebb állatvédő hadsereg segítségével hamar meglett. Hálás köszönet a kaposvári Kutyatár munkatársainak a gyors segítségért! A részleteket fórumunkon olvashatjátok: http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php?f=7&t=44&p=4593#p4593 

2013. 02. 25.

Winnienek gazdijelöltje van! Egy korábban örökbefogadott, nagyon jó természetű dalmata fiú lehet jövendőbeli játszópajtása és önbizalmát segítő társa a tapasztalt gazdik mellett.
A héten költözik próbaidőre. Leendő gazdái átvállalták Winnie esedékes oltásainak költségét, így erre már nem gyűjtünk adományokat. Köszönjük!

2013.01.31.

Hozzáértő, türelmes gazdát keres Winnie, a másfél éves, barna pöttyös, fajtatiszta dalmata szuka.
Idegenekkel szemben nagyon félénk, bizalmatlan, ezért kisgyerekek mellé nem ajánljuk. Különösen a férfiaktól tart. Bizonytalanságát ugatással is jelzi. Gazdájának sok türelmet és határozottságot kell mutatnia felé, hogy leküzdjék félénkségét.
Tanulékony, szereti ha foglalkoznak vele, figyel az emberre, az alap vezényszavakat ismeri.
Minden kutyával jól kijön. Egy nyugodt természetű, kiegyensúlyozott kutyatárs nagy segítség számára, önbizalommal rendelkező társát követi mindenhová, segíti az emberekkel való kommunikációjában is.
Kertesházba javasoljuk, ahol a házból való ki-be járása megoldható.
Hatalmas mozgásigénye van, naponta fárasztani, futtatni, sétáltatni kell. Pórázképes, behívható.
Nagyon igényli az ember közelségét, de sokszor szeret elvonulni és pihenni a helyén vagy egy hűvös árnyékban.
Olyan gazdát keres, aki sokat tud vele lenni, foglalkozni, és kutyaiskolába is elviszi, ami szintén szorosabbá fűzhetné a viszonyát a kutyával.
Winnie bizalmáért dolgozni kell, olyan jelentkezőt várunk, aki vállalja ezt a feladatot, és cserébe egy örök hű, csodás kutyatársat kap.
Oltott, féreghajtott, törzskönyves, ivartalanított, egészséges, microchippel rendelkezik.
Lakásba napi legalább 3x sétáltatással vagy kertes házba bejárással, bent alvással fogadható örökbe. Szobatiszta.
Egyesületünk gondozásában keresi új családját, örökbefogadása előzetes ismerkedéssel és az örökbeadási szerződés aláírásával lehetséges.
Érdeklődni: info@dalmatamentes.hu (WINNIE)
+36303457051
Bővebb info: http://www.dalmatamentes.hu
Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/szuka/Winnie/

 

 

Categories: