Dalmata Mentés

Roni (közvetített)

2016.05.29. – Roni helyzete megoldódott!

Egy éve hirdettük a középkorú dalmata kant. Gazdái végül úgy döntöttek, megtartják.

 

Gazdát keres Roni a dalmata kan – Közvetített gazdikereső!

Roni gazdája elköltözött, a kutya a szülőkre maradt, akik nem tudják kielégíteni az aktív felnőtt dalmata mozgásigényét, belátták, hogy a kutyának nem jó a kennel élet, ezért olyan felelős gazdit keresnek Roni számára, aki napi szinten tudna foglalkozni vele, sétáltatja, sportol vele.
Sajnos nagyon ritkán esik meg, hogy Roni kiszabadulhat a kertbe, a fotózás idejére kijöhetett és azt se tudta merre szaladjon örömében. Emberekkel nagyon barátságos, játékos, szereti, ha foglalkoznak vele. Gyerekekkel való viszonyáról azt az információt kaptuk, hogy gondozóihoz rendszeresen
jár egy gyermekes család, és Roni élvezi, ha simogatják, szívesen játszik velük. A cicákat megkergeti, más kutyákkal való viszonyát nem ismerjük. A kennelélettől lábain már felfekvések keletkeztek, tapasztalatból tudjuk, hogy ezek elmúlnak ha más környezetbe kerül. Roni szaladni, hemperegni, játszani szeretne! Kertes házba szeretne költözni de bejárással a házba, hogy az gazdái közelében lehessen, akik foglalkoznak vele.
Egészséges, oltott, chipes, 7 éves dalmata kan. Szerencsen lakik jelenleg.
Örökbe fogadása szerződéssel, előzetes ismerkedéssel és az ivartalanítást követően lehetséges.

Érdeklődni: info@dalmatamentes.hu (Roni), 06303457051
több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Kozvetitett_kanok/Roni

 

Categories: