Dalmata Mentés

Dani (Pont, közvetített)

2016.01.21. – Friss képeket kaptunk Daniról! 

Dani 5 évvel ezelőtt még a pécsi menhelyen várta, hogy örökbefogadják. Várta, hogy valakinek ő is megbecsült, szeretett négylábú társa lehessen élete minden napján. Közvetített gazdikeresőként került fel honlapunkra, és néhány hónap elteltével egy kedves család felfigyelt rá, így nyáron beköltözhetett új otthonába, ahol azóta is nagy-nagy szeretettel gondoskodnak róla. Wandával elválaszthatatlan barátokká váltak, kellemes időben együtt napoznak a kertben, hidegben pedig összebújnak kedvenc gyapjútakarójukon. Nemrégiben egy csivava-keverékkel bővült a kis falka, ő is nagyon jól érzi magát két “nagytestvére” mellett.

A gazdiktól az elmúlt években is rendszeresen érkeznek friss hírek, képek és a karácsonyi üdvözletek! Igazán nagy öröm számunkra, amikor hosszú idő távlatából is megbizonyosodhatunk afelől, hogy az egykori hontalan, kidobott ebek valóban végleges, csodás otthonra találtak segítségünkkel. 🙂

2013.12.26. – Dani és családja karácsonyi üdvözletét küldi 

Kedves Dalmata Mentés Kellemes karácsonyi ünnepeket, Boldog,és sikerekben gazdag új évet kívánunk Perkátáról ,valamint az összes “árvácskáknak” mihamarabbi “gazdisodást”. Köszönjük hogy megmentették nekünk Dánielt (Pontot)aki családunk egyik büszkesége. Üdvözlettel egy hálás és boldog család: Wanda , Dani, Sárközi Helga és Sumicz Róbert

daniwanda2013

Wanda & Dani (2013)

 

2012.12.27. – Dani és Wanda karácsonyi képei 🙂

2011.11.12. – Dani (Pont) története a gazdiktól

“Szeretett védencünk, Pont, aki már Dani névre hallgat, hatalmas boldogságot hozott életünkbe. Dani nagyon hamar beilleszkedett, és összebarátkozott másik kutyusunkkal, Wandával. Wandusunktól megtanulta az alapvető szabályokat: a gazdi azért van, hogy sokat simogasson, játsszon és enni adjon. Aki az utcán jön, az csak ebben akarja megakadályozni őt, és ezért jól meg kell ugatni, hogy elmenjen a kedve a gazdi zavarásától. Viselkedése tökéletes!
– Simogattatja magát, közben csipked.
– Alszik, ha álmos.
– Ugat, ha kell.
– Eszik, ha éhes.
– Sokat játszik Wandusunkkal.
– Megrágja, amit meg kell rágni.
– Néha tilosba megy, de csak azért, hogy figyelmeztessen minket hiányosságainkra.
 
Szóval úgy működik, amit egy igazi eleven szépséges kutya úrfitól elvárunk.
Mellékelünk pár képet is.
Köszönjük szépen ezt a csodát!”
 

2011.06.22. – Pont gazdis! 🙂

Pont, a másfél év körüli dalmata keverék kutyus 2011. eleje óta élt a pécsi menhelyen. Nemrég szerető gazdira talált. 🙂

 

2011.01.24. – Pont gazdit keres (közvetített gazdikereső)

A Misina Természet- és Állatvédő Egyesület (Pécs) menhelyén várja gazdáját a képeken látható nagytestű, dalmata-keverék kan kutya. Oltott, chipes, ivartalanított. Nagyon kedves, barátságos kutyus, kanokkal van egy kennelben, nem agresszív. Önkéntesünk meglátogatta, megsétáltatta Pontot, aki kitörő örömmel fogadta a foglalkozást. Igaz, gyenge hátsója miatt hamar elfáradt, szívesebben heverészett a fűben, erőtlensége soványságából adódik. Megfelelő táplálással, rendszeres testmozgással vissza fogja nyerni alakját.

Érdeklődni: info@misina.hu vagy 06-72-337-035 (www.misina.hu)

Categories: