Dalmata Mentés

Maya

2017.05.22. – Híreket kaptunk Mayáról 🙂

Maya 2 éve él boldogságban, biztonságban, nemrég kaptuk az alábbi sorokat és fotókat gazdáitól, olvassátok szeretettel.

“Mayával továbbra se tudunk betelni, egyre több mindent tud, egyre szebben viselkedik, sétákkor az első kisdolog elvégzése után nem húz. Otthon egyre többször jelez, ha valaki van az ajtón kívül, aminek örülünk is, mivel hátsó lakásban vagyunk így jó ha tudjuk ha illetéktelenek vannak kint. Játékok iránt is elkezdett érdeklődni, bár csak a plüssöket szereti, ami pár napig tart utána rejtélyes baleset szokta érni őket. Üdv, Zsófi”

Dalmata Mentés

2015.10.14. – Maya hivatalosan is gazdis!

A hétvégén végre sort tudtunk keríteni Maya örökbeadási szerződésének aláírására is egy rövid családlátogatás keretében. Az elmúlt fél évben bőven lejárt a próbaideje, családi nehézségek miatt nem tudtuk összehozni előbb a találkozót, bár folyamatosan tartottuk a kapcsolatot a gazdikkal.
Maya is nagyon jó kondícióban van, izmos, csillog a szőre, kiegyensúlyozott. Gazdijaival már sokat fejlődött a kapcsolatuk, a kezdeti nehézségeken (pórázon vontatás, süketelés, stb.) is sokat tudtak változtatni, ügyesen kezelik, nevelgetik. Maya otthonosan, nyugodtan viselkedik a lakásban és még fegyelmező trükköket is bemutattak vele, ahogyan a fotókon is látszik (jutifalat a mancsokon!) Tavasszal akár egy kutyaiskolában is tovább csiszolhatják a behívást, engedelmességet, addig is sokat mozgatják, sétáltatják a kint energikus és szertelen, bent pedig mintakutya dalmatát.

Blue cicával is összeszoktak, bár kapcsolatuk leginkább az egymás iránti közöny mutatásáról szól, amibe bele játszik a féltékenység. Amikor a gazdik hívják őket, Maya is hallgat a cica névre és nagy buzgón túrják ki egymást a simiző kezek alatt. Bízunk benne, hogy ez lesz Maya számára a végleges családja és a jövőben sok örömet fognak okozni egymásnak, mert már most is látszik, hogy igen jó helye van, környezetében mindenki nagyon szereti őt és viszont.

Bővebben: http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php?f=7&t=185

2015.03.31. – Maya próbaidős gazdis!

Maya az elmúlt hétvégén elkezdte próbaidejét egy szimpatikus családnál, ami azt jelenti, hogy ha az elkövetkező hetekben is ugyanilyen jól zajlik minden, akkor szerződéssel véglegesítjük az örökbe adást. Érdeklődtek rá néhányan, a jelentkezőkkel való ismerkedés mindig a beérkezett és feldolgozott kérdőívek sorrendjében történik. Két héttel ezelőtt sort kerítettünk néhány személyes találkozásra, és ez pozitív eredményt hozott, így a vele való ismerkedés jelenleg nem lehetséges.
Gazdijelöltjeinek minden körülménye megfelelő a kutya számára, egyedüli kutyusként sok figyelem és foglalkozás jut Mayának, aki már hozzászokott a lakás élethez és az első helyszíni ismerkedések alatt is példásan viselkedett, megvolt a kölcsönös szimpátia. Az egyetlen nagy kérdés a család cicája Blue volt, hogyan jönnek ki egymással. Ugyan Maya korábban is élt cica mellett, de ez mindig az adott macskán is múlik. A hírek szerint eddig minden nagyon jól alakul, szorítunk Mayának, aki a képeken láthatóan egy percig sem volt stresszes, szorongó vagy bánatos, sőt nagyon élvezi, hogy a központban lehet, elégedetten nyúlik el a séta után és simogattatja magát amikor csak lehet.
Idézünk néhány sort is gazdijelöltjeitől:

“Ezen a hetvegen van nalunk Maya, cicaval probaljuk osszeszoktatani. Mindenre hallgat, ul marad nem stb, a helyet eleg volt egyszer megmutatni neki, es amikor kimentunk az erkelyre egybol odafekudt.
…..mérföldkőhöz érkeztünk kb 2 perce. A Blue odament Mayához és orron nyalta, aki hagyta neki! :)”

Maya topicja fórumunkon, ahol az előzmények is követhetőek: http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php?f=7&t=185

 

2015.03.14. – Maya gazdát keres!
20131005_130202
Sajnos egy év gazdis élet után családi okok miatt Maya ismét gazdát keres!
Fiatal, 3 év körüli, egészséges, energikus, ivartalanított, chipes, oltott dalmata szuka.
Szófogadó, jól nevelt, szobatiszta, nem ugatós, nem tesz kárt, nem hangoskodik, lakáshoz szokott.
Ismeri a pórázt, behívható.
Nagyon szereti a többi kutyát, játékos, szüksége van napi foglalkozásra, sétáltatásra, kutyabarátokra. Másik jó természetű kutya mellé is szívesen ajánljuk, kutyához szokott cicákkal sincsen problémája. Bújós, kedves kutya, de aktív gazdi mellé javasoljuk!

Története weboldalunkon és fórumunkon is elolvasható:
http://www.dalmatamentes.hu/
http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php?f=7&t=185

Érdeklődni: info@dalmatamentes.hu (MAYA)
06303457051

Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/szuka/Maya/

 

2014.03.26. – Maya gazdik levele

Ki gondolta volna, hogy egy kedves, jó természetű, fiatal, egészséges dalmata kutyának fél évet kellett várni a gazdisodásra? Mi nem.
Amikor Mayát átvettük gondozásunkba, úgy gondoltuk, hogy hamar megtaláljuk számára az igazit. Ezzel kicsit váratott a sors, de bízunk benne, hogy Maya végre révbe ért. Megtalálói gondját viselték, de nem tudták megfelelően ellátni, az igényeit kielégíteni.
Ideiglenes befogadónknál is csak harmadik, vendég lehetett, bár megkapott mindent, amire egy dalmatának szüksége van. Folyamatosan ember közelében lehetett, sokat tanult (bár néha elég nehezen) és napi rendszerességgel volt kielégítve hatalmas mozgásigénye, megkapta oltásait, az egészségügyi ellátásokat.
Február végén érkezett az érdeklődő telefon, a szimpatikus család előzetesen mindent elolvasott róla a mentés honlapján, fórumán. Kívülről tudták Maya előéletét, és úgy gondolták beleillene családjukba. A kötelező körök után hamar egyeztettünk személyes találkozót. Maya az első pillanatban odaszaladt Judithoz és rögtön kedveskedett, tartotta magát simire, ahogyan csak keveseknek csinálja elsőre.
A saját kutyájukkal, Miloval is hamar megtalálták a közös hangot. A fiatal jack russel terrier szinte azonnal szerelembe esett, és tőle váratlanul nagyon érdeklődött Maya iránt (ivartalan mindkettő). Maya próbaidőre költözött, és a következő néhány hét során beigazolódott, hogy a legjobb döntést hoztuk meg.
Maya azóta boldog gazdis kutyus, hosszú-hosszú várakozás után végre érte is megérkezett az álomgazdi, és ezt a gazdik levele is hűen tükrözi:

“Sziasztok!

Továbbra is szuper döntésnek érezzük, hogy Mayát örökbe fogadtuk.
Persze még van mit tanulnia, de nagyon könnyedén és gyorsan megérti, mit szeretnénk tőle.
Első szóra visszajön, de megtanítottuk síppal is visszahívni, mert ha valami érdekesebb, mint amikor kiabáljuk a nevét, akkor csak a síp használ, de az eddig úgy fest 100%-os.
Ennek nagyon örülünk, mert Milot is erre tanítottuk. Amint belefújunk a sípba, azonnal mindketten előttünk ülnek és várják a jól megérdemelt jutalmat.
Persze egyszer -mikor én gonosz tovább mertem aludni a megszokottnál, éééés síp sem volt nálam- Maya bosszúból tett egy nagyobb kört mint szerettem volna, de ez azóta sem fordult elő.
Gyakorlatilag minimálisra csökkent a “bokor alatti finomságok kóstolgatása” is.
Túl vagyunk egy laza kötőhártya gyulladáson, voltunk dokinál, adott szemcseppet, három nap alatt el is múlt. Szerencsére Milo nem kapta el tőle, pedig aztán tényleg sülve-főve együtt vannak.
Megvallom töredelmesen, hogy sosem gondolkodtam “dalmatában”, de mikor elolvastam Maya adatlapját, éreztem, hogy ő jó társa lehet Milonak, merthogy Miloka mellé bárkit is találni az “mission impossible”, és mégis… Olyan dolgokat csinál Milo, hogy mi is csak pislogunk.
Tehát Maya, mint kutya, mint jellem fogott meg és nagyon is jó, hogy így történt, hisz Milot is sikerült “megfognia”.
Nemhogy az “irigy kutya” kifejezés tökéletes megtestesítője volt Milo kutyus, de más kutya a saját játékával sem játszhatott a jelenlétében, Mayának konkrétan a szájába adja a labdát. Az étel ugyanez volt. Egymás mellett esznek.
Mikor Maya először bejött a lakásba és Milo szemmel láthatóan elkezdte neki mutogatni, hogy hol alszik, hol és miből eszik és milyen játékai vannak, már akkor tudtam, hogy nem lesz itt gond.
Ez tényleg csoda számba megy.
Nagyon örülök nekik.
Jó, hogy így döntöttünk, a két kutya nagyon sok boldogságot hoz a hétköznapjainkba, és egymás életébe.
Rengeteget sétálunk, gyakorlatilag életmódot váltottunk, mióta Maya itt van. Miloval is sokat mentünk, de most érzem, mennyire be voltunk “tunyulva”, most szinte minden nap futunk, túrázunk.
Így gyakorlatilag mindenki jól járt és boldog.
Tervezzük a kutyaiskolát is, már csak a kivitelezését kell megoldanunk.

Ha történik valami érdekesség, még jelentkezem.”

Maya története, fényképei elérhetők fórumunkon:

http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php?f=7&t=185

 

2014.03.16. – Maya gazdis!

Minden rendben zajlott a próbaidő alatt, pöttyös lányunk hosszú várakozás után végre megtalálta álmai otthonát. 🙂

 

2014.02.24. – Maya próbaidős gazdis!

maya_probaMaya számára nagy változást hozott az elmúlt hét: olyan érdeklődője akadt, aki mindenben megfelelt számára.
A múlt heti nagy találkozó végén futott be hozzánk a telefon, melynek nagyon megörültünk, hiszen Maya már augusztus óta várja az álomgazdit.
Miután kitöltve visszakerült hozzánk a kérdőív, melyben minden feltétel megfelelt számunkra, hamar sort kerítettünk az első találkozóra, ahol nagy meglepetésünkre egyből megvolt az összhang az érdeklődők és a kutya között. Maya egyből kedveskedni kezdett, mely ezidáig nem volt jellemző rá.

A gazdijelöltek nagyon talpraesettek és jól értenek a kutyákhoz, tapasztalatukat meglévő jackrussel terrierjük mellett szerezték, akinek energiaszintje nagyon hasonló Mayáéhoz. A két kutya szintén nagyon jól fogadta egymást, a találkozó végére már játékot kezdeményeztek egymással. A gazdijelöltek lakáskörülményei abszolút megfelelnek Mayának, lakásból nem tud elszökni, mozgásigényét napi szinten teljes mértékben ki tudják elégíteni és kutyaiskolába is fognak járni, ahol sokat fejlődhet majd Maya. Örökmozgó kutyapajtásával is megvolt az összhang, mely Maya számára is fontos, hiszen ő kimondottan jól érzi magát egy másik kutyabarát társaságában, akivel bármikor lehet játszani, birkózni, így nagyon ideálisnak tűnt minden.

Az első pozitív élmény után alig vártuk már a második találkozást! Hát még Maya!!! Egyből megismerte a gazdijelölteket és boldogan üdvözölte őket, tőle abszolút szokatlan módon! A kisasszony úgy látszik megérezte, hogy bizony ez a család, a kutyabaráttal együtt, számára nagyon is megfelelő lesz és velük végre révbe érhet. Szépen sétált érdeklődőivel és Miloval is jót hancúrozott.
Minden passzolt, így nem láttuk akadályát annak, hogy a harmadik találkozó végén Maya már új családjánál térjen nyugovóra. A próbaidős szerződés aláíródott, így Maya számára véget ért a várakozás, új családjától nagyon sok örömöt, mozgást, játékot és szeretetet kap majd élete végéig.
Gazdijelöltjei rendszeres hírekkel jelentkeznek és az első estéről képet is küldtek nekünk, melyen Miloval alszanak összebújva, mintha mindig is így lett volna

Maya fél éve dédelgetett álma vált valóra, drukkoljunk együtt, hogy minden rendben legyen a próbaidő alatt, mely sikeres zárásaként aláírhatjuk a végleges örökbe fogadást!

 

2013.01.19. – Maya hírei 

Óriási előnye egy kölyök kutyához képest, hogy máris abszolút lakás kompatibilis! 100%-ban szobatiszta és soha semmit sem lop el, nem rágja meg az ember cipőjét, papucsát, az asztal sarkát, semmit. Csak a talált botot a sétánál  Mindeközben olyan, mint egy kölyök, energikus, kedves, bohó. Nagyon szereti a kutyapajtikat, ezért szeretnénk másik kutyus mellé adni lakásba. Érdeklődni: info@dalmatamentes.hu (Maya) vagy 06303457051
Több fotó, info Mayáról fórumunkon olvasható, saját topicjában:  http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php?f=7&t=185

 

2013.12.27. – Maya még mindig várja az igazit!

Mayának sajnos nem hozott gazdit a jézuska. :(
Pedig ő már teljesen készen áll arra, hogy megtalálja végleges családját!
Kedves minden állattal és emberrel egyaránt. Barátságos, játékos, teljesen szobatiszta. Egy kölyök kutyával ellentétben sosem rombol, nem sír a gazdi után, otthon is lehet hagyni pár órára, pedig ő is nagyon fiatal. 2 éves, már több, mint négy hónapja van egyesületünk gondozásában ideiglenes befogadónál. Egyetlen manója a szökés, így csak lakáskutyának tudjuk adni. Nagyon szeretnénk másik kutyus mellé, mivel nagyon igényli a kutya pajtikat és szeret a fekhelyen is játszani, bolondozni.

Érdeklődni: info@dalmatamentes.hu (maya)
06303457051

Az örökbefogadás menetéről honlapunkon lehet tájékozódni: http://dalmatamentes.hu/?page_id=2206&lang=hu

 

2013.11.20. – Két különlegesség: Maya és Moira

Előbbi még mindig gazdát keres, utóbbi, a hosszú szőrű félig dalmata kislány, már megtalálta másfél éve az igazit. Együtt sétáltunk. Bővebben fórumunkon:  http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php?f=12&t=47

 

2013.11.18. – Maya hírei

Mayát mindenki kölyökkutyának nézi!
Kisebb is a többi dalmata szukánál, és a viselkedése is abszolút kölykös: pörög, játszik, kedves mindenkivel!
Szobatiszta, aktív eb.
Már csak egy saját gazdi kellene neki!!
Érd: 06303457051, info@dalmatamentes.hu (MAYA)

bővebb info: http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php?f=7&t=185

 

2013.11.04. – Maya vagyok, gazdit keresek!

Nagyon aktív kutya vagyok, szükségem van a napi futás adagomra, hálából utána egész nap “jó gyerek leszek”. Néha még kissé elveszítem a fejem, de igyekszem szófogadó lenni. Eddigi életemben sajnos keveset láttam még a világból, ezért mindig mehetnékem, csavaroghatnékom van, kerítés nem akadály számomra így nagyon ügyelned kell rám. Fogadj örökbe, ha van elég szabad időd amit velem tölthetsz, ha meg tudod oldani, hogy kifuttass hetente többször, szívesen járok veled kutyás társaságba, kutyaiskolába is elmennék veled. Szeretem a játszópajtikat, de figyelmet igényelek, amire most rám kicsit kevesebb jut, ezért kérlek ha te vagy az igazi, jelentkezz!
06303457051 Dalmata Mentés

 

2013.10.24. – Maya számára keressük az ideális gazdit! 

Ideiglenes befogadója részletesen ír róla fórumunkon, Maya topicjában:  http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php?f=7&t=185

“Haladunk ugyan szépen, sokszor már fegyelmezi önmagát. Tanulja a türelmességet, tud ülni, feküdni, picit már helyben is maradni, de azért még sok foglalkozásra lesz neki szüksége, hogy ezeket a hétköznapi dolgokat tartósan megtanulja. 
Főleg egy saját gazdi kellene neki, akinél egyedüli (vagy maximum második) kutya, és jut rá elegendő idő, hogy csak vele külön foglalkozzanak.
Minden kutyával jól kijön, bátran vihető más négylábúak közé, nagyon játékos.
Tökéletes társa lenne olyan családnak, ahol a gazdi(k) megfelelő szabadidővel rendelkeznek és aktív életet élnek. Maya csodás társ lenne kirándulásokhoz, hosszú sétákhoz, kutyás sportokhoz, futáshoz. Van némi affinitása az apportozáshoz is, ezt is lehetne nála még fejleszteni. Szeret tanulni, feladatot végre hajtani, ami kell is a pszichés lefárasztásához, hogy nyugodt és kiegyensúlyozott legyen. Napi lemozgatást igényel! 
Olyan gazdit keresünk számára, aki tudja biztosítani neki a minden napos legalább 1 órás lemozgatást és szeretne is foglalkozni egy ilyen kedves, energikus, fiatal kutyával.” 

Érdeklődni: info@dalmatamentes.hu, 06303457051 (MAYA)

 

2013.09.09. – Gazdát keres Maya, a 2 év körüli, fiatal, energikus dalmata szuka

Mayát 2012 nyarán találta egy az orosházi erdőkben túrázó család, eredménytelenül hirdettünk eredeti gazdája után, viszont idős gondozójának sok volt a fiatal kutya, így egyesületünk átvette őt. Beoltattuk, chipet kapott, ivartalanítattuk.
Ideiglenes befogadójánál ismét rákapott a szökdösésre, ezért első sorban lakásba javasoljuk vagy olyan biztos alapú kerítéssel rendelkező kertes házba, ahol mindig van otthon valaki, és nem hagyják felügyelet nélkül a szabadban!
Az elcsatangolástól eltekintve Maya egy nagyon édes, szeretni való, kedves kutya. Az átlag dalmata szukáknál kisebb termetű, rövidebb nózija miatt olyan, mint egy pajkos kölyök és ráadásul ehhez egész nap nevet! Fiatal korából adódóan tele van energiával, amit napi futtatással jól le tud vezetni, mint egy rakéta úgy rohangál szabadon, biztonságos zöld területen. Imád pancsolni, játékosan harapdálja a hullámokat.
Figyel az emberre, többnyire már behívható, pórázképes, de még gyakorolni kell vele új gazdijának. Szereti felfedezni környezetét és ilyenkor bizony még megfeledkezik róla, hogy nem illik vontatni.
Tanulékony, jutalomfalattal jól motiválható. Az etetését, jutalmazását azért kontrollálni kell, mert falánk, mint a legtöbb dalmata, hajlamos a kigömbölyödésre.
A lakásban szépen viselkedik, hangja sincsen, a számára kijelölt fekhelyet használja, többnyire pihen, amíg el nem érkezik a napi mozgás, séta ideje. Abszolút szobatiszta, nem rombol, nem rág, nem lopkod. Autóban szépen utazik.
Mindenféle négylábúval érdeklődő, barátságos. Kijön kicsi és nagy kutyákkal, szukákkal és kanokkal egyaránt, de még a cicákat sem bántja. Játékos de nem tolakodó.
Maya olyan családot keres, ahol végleg megvetheti lábát, családtagként kezelik, vigyáznak rá, kielégítik napi mozgás szükségletét és viszont szeretgetik ezt a bújós, kedves dalmata lányt!
Egyesületünk gondozásában keresi új családját, örökbefogadása előzetes ismerkedéssel és az örökbeadási szerződés aláírásával lehetséges.

Érdeklődni: info@dalmatamentes.hu (MAYA) vagy +36303457051

több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/szuka/Maya/

Bővebb leírás: http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php?f=7&t=185

2013.09.04. – Maya, a bájos dalmata lány hírei

Mayáról lekerült a tölcsér, kiszedték a varratait, az apró heg szépen meggyógyult.
Azonban előbújt a “kisördög” a fiatal dalmata lánykából, elkezdte (vagy korábbi előéletéből következtetve inkább folytatta) a csavargást!
A kutya biztonsága érdekében Mayának sajnos ideiglenes befogadót kellett váltania, amíg végleges családra talál.
Jó természetű, tanulékony, barátságos, könnyen kezelhető kutya, amennyiben foglalkoznak vele és minimális dolgokat elvárnak, megkövetelnek tőle, akkor remek, igazán probléma mentes kutyatárs válik belőle. Játékos de nem tolakodó, kijön mindenféle négylábúval (cicával is). Gyerekekkel türelmes, az emberek felé nyitott, kedves, kiegyensúlyozott kutya.

Bővebben fórumunkon olvashattok a vele történtekről Maya saját topicjában: http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php?f=7&t=185

Maya fotóalbuma: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/szuka/maya

 

2013.08.17. – Maya átesett az ivartalanításon

Maya átesett az ivartalanításon. Szerencsére nem volt vemhes, de az állatorvos szerint korábban már voltak kölykei a fiatal, talált kutyának.
A műtétet jól viselte, lakótársával, ideiglenes befogadója örökbefogadott kölyök kutyájával együtt lettek megműtve, így semmi esélyt nem kaptak rá, hogy meggyógyítsák egymás varratait, mivel mindketten tölcsérben virítanak éjjel-nappal.
Maya sokat oldódott, a varratszedés után látogatható, végleges, felelős, szerető családját keresi!
Beoltattuk, chipeztettük, kapott féreghajtót és élősködők elleni kezelést.
Ivartalanítása 22.000.- Forint volt nagyon kedvezményes áron!
Kérjük támogassátok Maya mentésének költségeit, mert az adományaitok nélkül nem győzzük a mentett kutyusok ellátását!
Bármilyen kis összegnek örülünk, a beérkezett adományok teljes összegét a kutyák költségeire fordítjuk!

Dalmata Fajtamentő Közhasznú Egyesület
K&H 10403923-50526590-88901008
közlemény: Maya

Eljuttathatjátok adományotokat Paypal-en keresztül is a weboldalunkon lévő Donate gomb segítségével: http://www.dalmatamentes.hu/

Köszönjük!
Dalmata Mentés

Mayáról bővebben fórumunkon olvashattok, ahol több fotó is található róla:

http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php?f=7&t=185&p=6551#p6551

Képek Mayáról: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/szuka/Maya/

2013.07.29. – Maya (Dalmi, Orosháza) lassan már másfél hete, hogy gondozásunkba került.

Orosházáról érkezett a segítség kérés, innen ideiglenes befogadónkhoz került, ahol a kommersz Dalmi helyett új nevet kapott.
Maya kis csiszolatlan gyémántocska még. Semmire sem hallgatott, nem tudott alap parancsokat sem, amikor hozzánk került, de már első találkozásnál is látszott, hogy értelmes, kíváncsi kutya. Kissé félénk, de nagyon barátságos, befogadója mindig “tündérkének” emlegeti. Nagyon szereti a kényelmet, simán kitúrja a többi kutyát a helyükről, de ez a viselkedés sem megengedett, nevelése megkezdődött.
A napi foglalkozásnak, sétáltatásnak köszönhetően esze ágában sincsen szökni. Sőt! Hosszú pórázas gyakorlások után biztonságos területen (erdő, mező) nyugodtan szabadon engedhető. Egy pillanatra sem veszíti szem elől gondozóját. A hétvégén egy hosszabb kiránduláson is részt vettek, szépen követte ideiglenes kutyatársát, nem szakadt le a társaságtól. Gyerekekkel türelmesen viselkedik.

2013.07.18. – Dalmi megérkezett

Gondozásunkba került a bűbájos dalmata kislány. Ideiglenes befogadónál helyeztük el, aki a kedves Maya nevet adta neki.

2013.07.03. – Ideiglenes befogadót keresünk Dalmi számára!

Dalmi 3 év körüli, barátságos, jó természetű, energikus, mozgásigényes dalmata szuka. Egy évvel ezelőtt találták, befogadója idős kora miatt nem tudja megfelelően gondozni, ellátni a kutyát, ezért egyesületünk szeretné átvenni, hogy beoltathassuk és gazdát találjunk számára. Jelenleg megkötve tartják, mert tüzel és már el is szökött!

Állatorvosi ellátásra van szüksége a valószínűleg megesett nemkíván alom miatt. Ha úgy érzed elférne nálad néhány hétig-hónapig, lábadozhatna az ivartalanítási műtét után, mi segítünk a szállításban, etetésében, állatorvosi ellátását fizetjük. Jelentkezni: info@dalmatamentes.hu (DALMI), +36303457051 Dalmata Mentés

Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/szuka/Dalmi_oroshaza/

Az ideiglenes befogadásról bővebben: http://dalmatamentes.hu/?page_id=1960&lang=hu

Categories: