Dalmata Mentés

Frodó

2012.12.16. – Frodó gazdis!

Frodó, az őcsényi dalmata fiú néhány hete érkezett meg német befogadóihoz. Partnerszervezetünktől, a német dalmatamentéstől fényképeket és híreket is kaptunk róla.
Hamar összebarátkozott kutyatársnőjével, Sunnyval és nagyon jól érzi magát, befogadói odavannak érte. A fényképen is látszik, Frodó kiegyensúlyozott, élvezi, hogy a figyelem középpontjában lehet.

 

2012.11.18. – Az első képek Frodóról új otthonában

 

2012.11.12. – Frodó elutazott

Frodót március óta hirdetjük, mint közvetített gazdikeresőt. Most jött el az ő ideje.
Mivel egyetlen komoly érdeklődője sem akadt eddig, végül német partnerszervezetünk, az S.O.S. Dalmatiner e.v. talált számára megoldást. A német családnak nagyon megtetszett Frodó, az előzetes egyeztetések után pedig alkalmasnak bizonyultak befogadására.
A transzport leszervezése jól összehangolt munkát igényelt, hetekkel korábban jelezték nekünk, hogy várják Frodót.
Múlt hét pénteken jött el a napja, hogy utazhatott. Frodót már korábban is próbáltuk elhelyezni, izgágasága miatt a szállítása meghíusult.
Magyarországi befogadói most felhozták Budapestre. Köszönjük a kölcsön boxot a bonyhádi menhelynek akik biztosították a biztonságos felutazáshoz.
Elutazásáig egy teljes napig el kellett helyezni Frodót. Ez a legnehezebb feladat. Emma adománya segített ki minket.
A boxban biztonságosan el tudtuk helyezni ideiglenes befogadónk egyik rokonának udvarán. Frodónak annyira megtetszett a box, hogy ki sem akart jönni belőle, pedig sétáltatták, játszottak vele.
Persze másnap az utazás izgalmai foglalták le, szombat hajnalban pedig sikeresen megérkezett Németországba. Új családja el van ragadtatva tőle.
Frodó új életéről várjuk a híreket, amikről számot fogunk adni éppen úgy, ahogy hamarosan megírjuk időközben kiderült múltját is. Így lesz Frodó története kerek.

 

2012.03.30. – Frodó gazdit keres!

A 4 év körüli fiú dalmata kutya a télen Őcsényben az utcán kóborolt -20 C fokban, elcsigázva, soványan. Egy idős néni megsajnálta, befogadta. Sokáig kereste a gazdáját, de hiába. A kutya felerősödött és gyönyörű lett, emberekhez és más állatokhoz is barátságos. Befogadója kevés nyugdíjából nem tudja tovább tartani, ezért szerető gazdát keres neki.
A kutya rendkívül barátságos, nagy mozgásigényű, napi sétáltatást, foglalkozást igényel. Kertesházba ajánljuk szuka kutya mellé vagy egyedüli kutyának.
Érdeklődni: info@dalmatamentes.hu
több info: www.dalmatamentes.hu

További képek: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Frodo/

 

Categories: