Dalmata Mentés

Félix – gazdis

2016.03.09. – Meglátogattuk Félixet 🙂

Félix közvetített gazdikeresőként talált új gazdára segítségünkkel. A fiatal kan kutyával kapcsolatban gazdája kérte segítésünket és hamar megfelelő gazdijelölt akadt számára.
Két hete meglátogattuk Félixet új otthonában.
Félix próbaideje lejárt már, minden rendben ment ezalatt. Igazi erős kötődés alakult ki új gazdája és közte. Új kutyatársa, a félős vizsla keverék Néró is örül neki, Félix nagy segítségére van abban, hogy Néró félelmei végleg elmúljanak.
Félix igazi szeretetbomba, emberről emberre járva gyűjti mindenkitől a simit, puszit, borzasztóan kedves és szeretetre való kutya. Gazdijelöltje pedig maximálisan viszonozza ezt a túlcsorduló szeretetet :)
Aláírtuk a végleges örökbefogadási szerződést és Félix is a boldog gazdis kutyák közé sorolhatja most már magát.
Minden jót kívánunk a sok hosszú boldog együttéléshez!

Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazdiratalalt/2016/Felix/

2016.01.10. – Félix gazdira talált!

November végén kezdtük el hirdetni kérésre Félixet, a csodaszép, fiatal dalmata kant.
Hamarosan egy szimpatikus, megfelelő körülményekkel rendelkező érdeklődő jelentkezett az egyesületi telefonon, így össze is kötöttünk a hirdetést kérő családdal. A földrajzi távolságokat hamar leküzdötték, az első személyes találkozások is pozitívan zárultak, így az ivartalanítást követően (amelyben picit segédkeztünk) Félix új családjába költözhetett még karácsony előtt. Egy szintén örökbe fogadott, kissé félénk dog fiú lakótársa lett, akivel a műtéti tölcsér lekerülése után kezdtek el barátságot kötni.

Már meg is érkezett az első fotó az alábbi kommenttel:
” Félix vagyok,üzenem mindenkinek,hogy az új helyemen nagyon megszerettek! Minden jóval elhalmoznak s egy dog barátról is gondoskodtak…Gazdijaim képeket is csináltak,hogy mindenki láthassa a boldogságomat…Dalmatapuszi mindenkinek…”

Nagy örömmel tölt el minket, hogy a régi és új gazdikkal együttműködve ilyen gyorsan megoldódott Félix helye. Várjuk a további fotókat!
Boldog gazdis éveket kívánunk Félixnek és családjának!
Dalmata Mentés

12523069_10205729536386144_7109300254224922305_n

 

2015.12.28. – Félix hírei

December közepén Félix átesett az ivartalanítási műtéten. Minden rendben zajlott, bár a nyakvédőt nem szívesen viselte a lábadozás ideje alatt. Tegnap távolították el a varratait, így ezután már gyógyultan játszhatott gazdijelöltjének mentett kutyusával, Néróval, a vizsla-dog keverékkel. Már ilyen rövid idő alatt is szoros barátság alakult ki közöttük, jól kijönnek egymással, együtt töltik a nap minden percét. Képek hamarosan!

 

2015.11.21. – Gazdát keres Félix, a fiatal dalmata kan – közvetített gazdikereső, saját gazdától

Családi okok miatt gazdát keres Félix, a másfél éves, barátságos, bújós dalmata kan. Az átlagosnál valamivel kisebb termetű, barna pöttyös kutya, aki udvari kutyus jelenleg. Sajnos nem jut rá elegendő foglalkozás, amire nagy igénye lenne. Olyan gondos gazdit keres, aki naponta kimozgatja, rendszeresen sétáltatja, tanítgatja. Szoktatni kell a városi élethez, a pórázhoz, a lakáshoz és más négylábúakhoz, valamint a gyerekekhez. Alapvetően szuka kutyákkal kijön, kan kutyákhoz és a macskákhoz való viszonya nem ismert. Nagyon falánk és mozgásigényes, fiatal, energikus kutya.
Oltott, féreghajtott, microchipezett, előzetes ismerkedést követően ivartalanítva fogadható örökbe. Jelenleg Dunafalván található, de Budapesten is lehetőség van az ismerkedésre előzetes egyeztetést követően. Bővebb információ az örökbefogadás menetéről honlapunkon elérhető:
http://dalmatamentes.hu/lang/hu/orokbefogadas-feltetelei/
Érdeklődni: info@dalmatamentes.hu (FELIX), 06303457051
Dalmata Mentés

Felix, 1,5 éves barna dalmata kan gazdát keres

Felix, 1,5 éves barna dalmata kan gazdát keres

Felix, 1,5 éves barna dalmata kan gazdát keres

Felix, 1,5 éves barna dalmata kan gazdát keres

Felix, 1,5 éves barna dalmata kan gazdát keres

Felix, 1,5 éves barna dalmata kan gazdát keres

Categories: