Dalmata Mentés

Coco

Coco fóruma elérhető ide kattintva

2017.08.19. – Híreket kaptunk Cocoról

Coco a 2013-ban mentett kabai csapat egyik kölyök tagja volt. Már pici korában bántalmazásokat szenvedett el testvéreivel együtt. Bár vidám és élénk maradt a sok megpróbáltatás ellenére is, lelke mélyén ő is hordozta a szaporító telep viszontagságainak nyomait. Családja szeretetének hála mára csodálatos életet élhet, gyönyörű és erős dalmata fickóvá cseperedett. Kutyapajtásával, Lolkával egyenesen imádják egymást, igazi tesókká váltak!
Köszönjük a gazdiknak, hogy vigyáznak rá!

Coco

Coco

Coco története: http://dalmatamentes.hu/portfolio/coco/
Coco további képei: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazdiratalalt/2014/coco/

Dalmata Mentés

2015.05.08. – Coco mindennapjait facebook-oldalán is nyomon követhetitek 🙂

Coco-t 2013. decemberében mentettük, egyike volt a sok kiskölyöknek (kabai), akiknek sikerült csodálatos gazdikat és ezzel boldog kutyaéletet biztosítani! Ő ma már egy olyan fontos családtag, akinek saját fb oldala is van, lehet lájkolni, rajongani, mi imádjuk!

https://www.facebook.com/pages/Coco-the-Dalmatian/1617680678478308

2014.09.16. – Coco gazdis hírei

Coco, a kabai mentvények középső testvéreinek visszahúzódó, magának való tagja februárban költözött próbaidőre. Új otthonában kis pajtása is akadt egy vidám Yorkie kislány, Lolka személyében. Coco hamar beilleszkedett családjába, így egy hónap elteltével véglegesítettük örökbefogadását. Az elmúlt hónapok során a pöttyös fiú szépen kinyílt, gazdái törődésének hála megmutatkozott végtelenül játékos, barátságos jelleme. Rengeteg szeretettel halmozzák el őt, kis barátnőjével szinte naphosszat képes lenne bohóckodni, mi pedig büszkén olvastuk családja kedves sorait:

“Kedves Dalmata Mentés!

Coco februárban került hozzánk, azóta is boldogítja mindennapjainkat. :) Tudja, hova szabad bemenni és hova nem, tudja, hol van a helye, ahol aludni szokott, és ha valami rosszaságot csinál, oda megy gondolkodni bűnbánó tekintettel. :) Lolkával, a kis yorki lánnyal remekül kijönnek, van, hogy a kajájukat is megosztják egymással. Coco nagyon bújós kiskutya, imád a közelünkben lenni, ami persze egyáltalán nincs ellenünkre, sőt. Tud már pár trükköt is, leül, pacsit ad, lefekszik, forog. Coco ideköltözése óta, szép pöttyös úrfivá cseperedett. :)

Üdv.:

Coco családja”

Coco további képei: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazdiratalalt/2014/coco/

 

2014.03.10. – Coco gazdis!

A 9 kabai kölyök GAZDIS! A tegnapi napon elérkeztünk ehhez az időhöz, melyre egy különleges találkozót szerveztünk: meghívtuk a kabai mentvények új családjait, hogy együtt írhassuk alá a végleges örökbefogadási szerződéseket és a csapat újra együtt lehessen. Boldog gazdis éveket kívánunk a 9 kölyöknek!

Képek a találkozóról: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/Megjelenesek/Kirandulasok/2014_03_08_hajogyari_kabai/ 

Coco képei:  http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazdiratalalt/2014/coco/

 

2014.03.06. – Coco hírei

A gazdik sorai magukért beszélnek. 🙂

“Coco nagyon jól van. Voltunk vele és Lolkával Tatán kirándulni. Klasszul sétált a bal oldalunkon,bár egy idő után nagyon felbátorodott és tartanom kellett őt,hogy ne húzzon el engem, mint egy lufit. Nagyon élvezte a tatai tó körüli kirándulást. A hafelé utat végig aludták.  A szobatisztaság ügyèben jól állunk.  Őkelme néha-néha elcsen valami finomságot a pultról. Amikor lebukik,akkor el kell vonulni a helyére,hogy elgondolkodjék az élet értelmén. Nagyon klasszul tudja ezt kivitelezni. Imádni való. Lolkával nagyon jól összeszoktak már. Képzeld, a rágócsontott két végéről rágcsálják. Nagyokat szoktak játszani. Loli megmássza Coco hátát és onnan csipkedi és hívja játékba. Erdőben is voltunk már többször. Próbálunk vele lépést tartani. Vagy futunk vele,vagy ha elfogyott a gazdi szuflája,akkor lábhoz illetve bal oldalra lábhoz igazítva gyalogolunk.  Az alvóhelyén alszik minden este nyüszögés nélkül.  Egy szó,mint száz:nagyon szeretjük és élvezi a család minden tagja az együtt töltött napokat.”

Szuper családban van, ahol nagy szeretet veszi körül. Testvéreivel együtt mind kimagaslóan jó gazdikhoz kerültek!!  🙂

 

2014.02.10. – Coco próbaidős gazdis

Coco egyedül maradt gondozójánál 4 testvére költözése után. Na de nem sokáig… Egy nagyon kedves és szimpatikus család keresett meg minket, akiknek kérdőívét áttanulmányozva úgy gondoltuk, hogy tovább léphetünk az ismerkedési procedúrán. Az első találkozó után már tudtuk, hogy itt bizony hamar alá fogjuk írni a próbidős szerződést, de egy második találkozót is beiktattunk, ahol Coco megismerkedhetett új barátjával, egy yorki kislánnyal – ez elengedhetetlen lépés volt ahhoz, hogy költözhessen. Coco jól rendszabályozható, alkalmazkodó kutya, akiben ugyanúgy megvannak a kölykökre oly jellemző vonások és energia is. Érdeklődőit hamar elvarázsolta, így a második találkozót követően a mai napon új otthonába költözhetett próbaidőre. Testvéreivel együtt már ő is átesett az ivartalanításon, varratait kiszedték, oltásai mind megvannak és chipet is kapott még az elején. Egészséges és már nagyon várta, hogy egy megfelelő és kedves család rátaláljon, ahol sok figyelmet és foglalkozást kaphat és minden álma valóra válhat Boldogok vagyunk, hogy neki is megadatik egy teljes, boldog gazdis élet! Kívánjunk sikeres próbaidőt Coconak és családjának, melyet néhány hét múlva a végleges örökbefogadási szerződéssel zárhatunk!

 

2014.01.07. –  Coco – 3,5 hónapos kan, a kabai mentésből – Gazdát keres!

Coco Cliff tökéletes ellentéte, bár külsőre megtévesztően hasonlít testvérére. Visszahúzódó, magának való fiúcska, aki kissé félénk, ha az ember közelít felé. Ez abból a bántalmazásból adódhat, melyet el kellett szenvednie azon a helyen, ahonnan mentettük testvéreivel együtt. Sajnos neki volt a legtöbb seb a fején és érkezésükkor ő volt a legkisebb, a leginkább alultáplált. Mára viszont ő a 3 hónaposok legnagyobb kanja, alultápláltsága semmibe veszett és nagyon jó kondiban van. Hatalmas tappancsai arra utalnak, hogy ő is megtermett kan dalmata lesz. Coco inkább magában szeret játszani és ha sikerül egy labdát szereznie, akkor azt nagyon védelmezi a többiektől. Megmormog mindent, ami nem tetszik neki, amúgy egy nagyon kedves kiskutya, aki testvéreihez hasonlóan vidáman éli meg kölyökkorát gondozójánál. Kicsit több idő után ő is szépen nyit az ember felé, de azért nála még tapasztalható a félelem. Szobatisztasága alakulóban van, hamarosan 100%-osan szobatiszta lesz. Bentlakással, vagy házba bejárással adjuk örökbe. Oltott (2x kombinált, veszettségi), féreghajtva van, microchipezett, ivartalanított, egészséges. Egyesületünk gondozásában keresi új családját, örökbefogadása előzetes ismerkedéssel és az örökbeadási szerződés aláírásával lehetséges.

Érdeklődni: info@dalmatamentes.hu (COCO) +36303457051 ; +36203324632

Személyes ismerkedésre január 10-étől van lehetőség!

Bővebb információ az örökbefogadás menetéről honlapunkon elérhető: http://www.dalmatamentes.hu/

 

Categories: