Dalmata Mentés

Casper

2014.03.10. –  A 9 kabai kölyök GAZDIS!

A tegnapi napon elérkeztünk ehhez az időhöz, melyre egy különleges találkozót szerveztünk: meghívtuk a kabai mentvények új családjait, hogy együtt írhassuk alá a végleges örökbefogadási szerződéseket és a csapat újra együtt lehessen.
Boldog gazdis éveket kívánunk a 9 kölyöknek!
Képek a találkozóról:

 

2014.03.05. – Casper hírei

Casperről áradoznak a gazdik. Tökéletes helyre került, ahol sok figyelmet és foglalkozást kap! A gazdik nagyon rátermettek és Casper mesébe illően passzol hozzájuk. Irigylésre méltó a kapcsolatuk, nagyon boldogok vagyunk, hogy ilyen fantasztikus helyre került!

A gazdik tollából:

“Nálunk minden rendben alakul! 
Caspi teljesen otthon érzi már magát, mint ha csak ide született volna! 
Már ugatva védi a területét sokszor.
Sokat játszik, felfedezte a játékok, rágcsák értelmét, néha úgy beindul a játszással, hogy alig lehet megállítani. Százzal futkározik körbe a házban. Nagyott nőtt már, szépen fejlődik fizikailag is. Ragaszkodó, szófogadó és inteligens. Már kéz jelre ül, és megáll, ha le akarjuk állítani, szó, utasítás nélkül.
A séták is fegyelmezettebbek, egyre jobban igazodik, bár a szagokat szinte “fallja”. 
Teljes összhangban és kényelmesen éljük napjainkat.”
“Sokat fejlődött, nagyot nőtt és tökéletes testfelépítése lett egy hónap alatt.
Teljesen nyugodtan eszik már, néha ott is hagy egy részt a kimèrt adagjából.
Borzalamasan szerető családtag lett belőle. Van amikor reggelenkét addig nem nyúl az ételéhez, amíg nem kap egy ölelést vagy puszit! :))
Haladunk már az ebtársak megismerésében is.
Okos és nagyon könnyen tanul, igazad volt az inteligenciáját tekintve.
Nagyon, nagyon szeretjük! “

Túl jó dolga van a kis úrfinak! 🙂

 

2014.02.09. – Casper próbaidős gazdis!

A 3,5 hónapos kölykök még az ivartalanítás előtt kezdtek el ismerkedni ígéretes gazdijelöltjeikkel. A találkozók megtörténte után hamar sor kerülhetett a műtétre, az altatásból felébredvén Cherry és Cliff egyből gazdijelöltjeik otthonában kezdhette meg a 10 napos lábadozási időt.
Chanel és Casper esetében a költözésre a 3 napos kontrollvizsgálat után volt lehetőség, gazdijelöltjeik messzebbről utaztak el értük.
A hétvégén kiszedték mind a négy kölyök varratait és végre tölcsér nélkül szaladgálhatnak boldogan, illetve megkezdhetik a beilleszkedést új otthonukba. Mind a 4 kutya csodás gazdikhoz került, akik nagy szeretettel, odafigyeléssel halmozzák el őket, mely által végre megtapasztalhatják, milyen is egy boldog kölyökkutya élete.
A próbaidős szerződések is aláíródtak, a gazdiktól rendszeresen, 2-3 naponta kapunk híreket a kutyusokról, képekkel. Mindegyikük egészséges és boldog új családjában, később külön-külön is hírt adunk róluk.

 

2014.01.07. – Casper – 3 hónapos kan, a kabai mentésből – Gazdit keres

Casper jó természetű, érdeklődő kölyökkutya. Kedvesen csóválva jön az emberhez simogatásért, ugyanakkor minden rosszaságban is szeret részt venni. Érdeklik a játékok, szeret játszani testvéreivel, de szívesen van egyedül az ember társaságában is, amikor csak vele foglalkoznak, akkor nagyon figyelmes és tettre kész.
Szépen eszik, a szobatisztaságot is bátran gyakorolja, még kell egy kicsit tanulnia, de már nincs messze a cél.
Nagy tappancsai vannak, várhatóan nagy kan kutya lesz belőle.

Megkapta második kombinált oltását, féreghajtva van, chipet is kapott, egészséges. Veszettségi oltását 1 hét múlva kapja, ivartalanítása a megfelelő gazdijelölt megtalálásával válik esedékessé, a műtétet követően már új családjánál lábadozhat, határozott idejű próbaidős szerződés megkötésével, melynek sikeres zárása a végleges örökbe fogadás.
Egyesületünk gondozásában keresi új családját, örökbefogadása előzetes ismerkedéssel és az örökbe adási szerződés aláírásával lehetséges.
Érdeklődni: info@dalmatamentes.hu (CASPER)
+36303457051 ; +36203324632

Személyes ismerkedésre január 10-étől van lehetőség!

Bővebb információ az örökbefogadás menetéről honlapunkon elérhető: http://www.dalmatamentes.hu/

Categories: