Kérjük, támogassátok mentvényeink ellátását! | Dalmata Mentés
Dalmata Mentés

Kérjük, támogassátok mentvényeink ellátását!

Maroknyi csapatunk kilenc ebről gondoskodik ideiglenes befogadók által, akik naponta foglalkoznak, gondozzák, etetik védenceinket, amíg egészségileg rendbe jönnek, befejeződik oltási programjuk és megtaláljuk számukra a nekik megfelelő végleges gazdájukat, családjukat.

Ideiglenes befogadóink számára a kutyák ellátásához szükséges felszereléseket és a tápot biztosítjuk, az állatorvosi kezeléseket az egyesülethez beérkező adományokból finanszírozzuk.

A két felnőtt, Fanta és Donnie, a támogatásunkról élete végéig biztosított Lapaj és hat kölyök gondozása komoly anyagi vonzatokkal jár, nagyon ki vagyunk már számolva!

A 6 kölyök egy napi száraztáp adagja most már több, mint 2 kg, így egy zsák táp csupán kb. 6-7 napra elegendő számukra! Fejlődő szervezetük minőségi táplálást igényel, hogy erősek és ellenállóak legyenek a betegségekkel szemben, befogadóik főtt hússal, zöldségekkel egészítik ki étrendjüket, de semmilyen esetben nem kapnak konyhai maradékot vagy gyenge minőségű eledelt.

Minőségi tápot rendeltünk a kölyköknek, ami azóta már el is fogyott, az utánpótlást folyamatosan biztosítanunk kell, ahogyan az élősködők elleni védelmet is, mind a kéthetente aktuális féreghajtás, mind a hamarosan beköszöntő kullancsszezon miatt.

Kérjük segítsétek a kiskutyák ellátását, minden kis összeg számít!

Dalmata Fajtamentő Közhasznú Egyesület
K&H 10403923-50526590-88901008
IBAN: HU57 1040 3923 5052 6590 8890 1008
BIC Code: OKHBHUHB
paypal-en keresztül: info@dalmatamentes.hu
http://www.dalmatamentes.hu (Donate gomb a weblapunk főoldalán található)
A közleménybe kérjük írjátok be: “Pécsi kölykök”

Minden beérkező adomány teljes összegét a kutyák szükségleteinek ellátására fordítunk!
Minőségben a jelenlegivel megegyező tápadományt is elfogadunk, ezzel kapcsolatosan egyeztetni a kapcsolat@dalmatamentes.hu email címen lehet.

Köszönjük támogatásotokat!

Eddigi híreink a 6 kölyökről: http://dalmatamentes.hu/portfolio/pecsi-mentes-6-kolyok/
Videók: https://www.youtube.com/playlist?list=PL7qUu_s7g9t2M1jcc3EsIHCgAwa1Oagf5

Dalmata Mentés