Dalmata Mentés

Gondozásunkba került Donnie, 4 hónapos dalmata keverék kan!

Donniet befogadói Budaörsön találták, 2 hétig az eredeti gazdit kerestük, aki jelentkezett is, de lemondott a kutyáról így Donnie a gondozásunkba került.

Donnie 4 hónap körüli dalmata keverék, kan kutyus. Barátságos, játékos, mozgékony, erős, szereti a gyerekeket és más kutyák társaságát. Cicákkal is jól kijön! Jutalomfalattal és határozott, következetes neveléssel jól motiválható és tanítható.

Autózást, utazást kedveli.Szobatisztasága 90%-os. Ha biztosítva van neki a megfelelő rendszerességű séta, akkor nincs már gond ezzel, de kis kutya lévén hosszabb időre nem tudja még visszatartani a dolgát, nap közben minimum 4x ki kell vinni, az éjszakát viszont nyugodtan végigalussza.
Pórázon szépen sétál, imád más kutyákkal barátkozni és ezt hangosan jelzi is, amitől nem kell megijedni, természetesen nem agresszivitás jele nála sem, mint más kutyáknál sem, nyugodtan oda lehet engedni mindenkihez szaglászásra, ismerkedésre, ő nem fog bántani senkit.

Donnie

Donnie

Donnie története, fényképes leírása: http://dalmatamentes.hu/portfolio/donnie/

Hajlamos a domináns viselkedésre, más állatokkal játék közben előfordul, hogy felpörög, figyelni kell rá és helyre igazítani, amikor szükséges, akkor azonnal leáll. Akaratos, a gazdinak kitartónak, határozottnak és türelmesnek kell lennie, de remek kutyust lehet belőle faragni, mert okos, kommunikatív és neki is fontos, hogy megfeleljen.

Korából adódan a leendő gazdinak fel kell készülnie tárgyi veszteségekre is. Kutyaiskolai képzése erősen ajánlott.
Donniet kizárólag kinti-benti tartásra, családi kutyának adjuk. Olyan gazdikat szeretnénk neki, akik családtagként tekintik, de kölyökkortól következetes, határozott neveléssel tisztázzák vele, hogy hol a helye a falkában.

Oltási programját megkezdtük. Az oltási program befejezése és ivartalanítás után fogadható örökbe.
Jelenleg ideiglenes befogadónál él,ismerkedni vele előzetes egyeztetés után Budapesten lehet.

Érdeklődéseket az örökbe fogadási rendszerünk szerint (http://www.dalmatamentes.hu/) az alábbi elérhetőségeinkre várjuk: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Donnie), 06309012509, 06303457051
Dalmata Mentés