Gazdát keres Piru, 5 hónapos dalmata keverék szuka | Dalmata Mentés
Dalmata Mentés

Gazdát keres Piru, 5 hónapos dalmata keverék szuka

Piru január első napjaiban került gondozásunkba másik 5 társával együtt a pécsi mentés keretein belül. A 6 kölyökkutyára pécsi kollégáink találtak rá a szaporítónál, aki sokáig rejtegette őket. Elhozataluk sürgőssé vált, egy állatorvosi kör után, ahol megkapták első oltásukat és chipjüket, egyből felszállították őket a fővárosba, ahol Egyesületünk szárnyai alatt, ideiglenes befogadóknál elhelyezve megkezdtük ellátásukat, fejlesztésüket, rehabilitációjukat. A 6 kölyök sajnos néhány hete beteg lett, Piru volt a legrosszabb állapotban, két hetet töltött bentlakásos kórházban, folyamatos infúziós kezelést kapott, állapota végig súlyosan válságos volt, többször volt öntudatlan. Életveszélyes állapota nagyon lassan javult, végül ő is meggyógyult és a hosszú kezelés után hazamehetett, de továbbra is karanténba helyezve, megfigyelés alatt volt, befogadója gondoskodott róla és segítette immunrendszere megerősödését. Fejlődése jócskán visszamaradt, kisebb társainál, de igyekszik összeszedni magát. Oltási programját a napokban folytathatjuk.

Piru

Piru

Piru gyógyulása után gazdikereső státuszba került, keressük új családját!

Piru visszafogottabb kölyök, nem annyira aktív, mint testvérei, de emberközpontú kutya, aki keresi a család társaságát. Nagyon ragaszkodó tud lenni, kutyatársaság helyett szeret inkább az ember mellett pihenni. Más kutyákkal játékos, de óvatos is egyben. Falattal jól motiválható, szeret tanulni, de ha épp nem éhes, akkor már annyira nem érdekli a feladat.

Kutyaiskola látogatását javasoljuk nála. Következetes nevelése elengedhetetlen a harmonikus és kiegyensúlyozott együttéléshez. A kezdeti iskolába járás nagyban elősegíti a kölykök egészséges szellemi és szociális fejlődését ebben a korban, amikor a legfogékonyabbak és könnyen formálhatóak. Megfelelő foglalkozással, kutyaiskola látogatásával stabil és kiegyensúlyozott kutyánk lesz.
A szobatisztaságot még tanulja, lakásban szépen viselkedik, nem rombol, keres magának egy nyugodt sarkot és inkább alszik. Gyakorolja a pórázas sétálás szabályait.

Piru

Piru

Piru 5 hónapos dalmata keverék szuka kutya, kivizsgált, egészséges, féreghajtott, microchippel rendelkezik, oltási programja folyamatban van. Ivartalanítása az új gazdi megtalálásakor lesz esedékes, a műtét után új családjában lábadozhat.
Lakásba és kertes házba is örökbe fogadható, kertes ház esetén bent lakással a házban.

Érdeklődni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Piru) – az érdeklődéseket első sorban bemutatkozó emailben várjuk!
További információ honlapunkon olvasható: http://dalmatamentes.hu/portfolio/piru/
06208066919

Története: http://dalmatamentes.hu/portfolio/pecsi-mentes-6-kolyok/
Képei: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/szuka/Piru/

Dalmata Mentés