Dalmata Mentés

VI. Ebugatta Piknik, Gödöllő

VI. Ebugatta Piknik, Gödöllő

2018.09.09. VI. Ebugatta Piknik

Két gazdikeresőnkkel, Fantával és Donnie-val vettünk részt a Gödöllőn megrendezett kutyabarát családi napon. Izgultunk egy picit, hogyan viselik majd a nyüzsgést, hiszen ez volt életük első nagyobb kutyás eseménye, a srácok azonban velünk együtt remekül érezték magukat!

VI. Ebugatta Piknik - Dalmata Mentés

VI. Ebugatta Piknik – Dalmata Mentés

Donnie lazán eldobta magát a kockás plédünkön, Fanta pedig a maga pörgős módján lelkesen várta, hogy minél több kétlábúval ismerkedhessen meg. Így is lett, pöttyöseink hamar magukra vonták a figyelmet, kedvességükkel könnyedén levették a lábukról az érdeklődőket.

Donnie

Donnie

Nem volt könnyű visszafogni őket a simik bezsebelésénél, hiszen mindketten nagyon régóta vágynak már arra, hogy egy szerető család tagjaivá válhassanak. Donnie lassan másfél éve, Fanta pedig 8 hónapja ébred minden reggel arra, hogy talán most jött el az ő nagy napja.

Fanta: https://www.dalmatamentes.hu/fanta
Donnie: https://www.dalmatamentes.hu/donnie

Fanta

Fanta

Olvassátok önkénteseink beszámolóját:

Szeptember 9-én két gazdikereső mentvényünkkel, Donnieval és Fantával mi is kitelepültünk Gödöllőre, az Ebugatta Kutya Piknikre. Fiatal pöttyöseink remekül érezték magukat, bújtak, mancsoltak, szerettették magukat. Nem unták meg a gyerekek és a felnőttek folyamatos simogatását és derekasan viselték a többi kutyával való találkozást is.

Fanta pörgött ezerrel, megnézett mindent a gyönyörű kék szemével, Donnie pedig néha békapózban elnyúlt a piknikpókrócunkon, azután kis pihenés után újra a történésekre koncentrált, azaz követelte a körülötte lévők figyelmét. Nem zavarta őket az sem, hogy elindítottuk őket a kutyaszépségversenyen, olyan büszkén vonultak oldalunkon, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Sajnos, most nem nyert egyikük sem, kis gyakorlással és a támogatásotokkal ezt is és szerető gazdit is nyerhet valamelyik csiszolatlan gyémántunk. Megérdemlik!”

VI. Ebugatta Piknik - Dalmata Mentés

VI. Ebugatta Piknik – Dalmata Mentés

Bízunk benne, hogy rövidesen mindkettejük álma valóra válik!

Köszönjük, hogy velünk voltatok vasárnap, és elhalmoztátok figyelmetekkel védenceinket!

Több képek: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/Megjelenesek/Rendezvenyek/ebugattapiknik2018/

Dalmata Mentés

Fanta, Donnie

Fanta, Donnie

VI. Ebugatta Piknik - Szépségverseny

VI. Ebugatta Piknik – Szépségverseny


Minőségi tápra és állatorvosi költségre gyűjtünk Lapajnak!

Lapaj ellátását élete végéig vállaltuk. Két éve biztosítjuk számára a minőségi tápot, ízületvédőket, májvédőt és álljuk minden állatorvosi költségét. Története: http://dalmatamentes.hu/portfolio/lapaj/

Aktuális gyűjtés: 51.872 Ft
– 14.250 Ft (babézia kezelés – május)
– 5.625 Ft (állatorvosi számla – augusztus)
– 31.997 Ft (táp, ízületvédő)

A számlákat megtekinthetitek Lapaj adatlapján, a támogatások beérkezéséről és Lapaj állapotáról folyamatosan beszámolunk.

Dalmata Fajtamentő Közhasznú Egyesület
K&H 10403923-50526590-88901008
IBAN: HU57 1040 3923 5052 6590 8890 1008
BIC Code: OKHBHUHB
paypal-en keresztül: http://www.dalmatamentes.hu (Donate gomb a weblapunk főoldalán található)
közlemény: Lapaj

Lapaj állandó ellátását csak a Ti segítségetekkel tudjuk finanszírozni. Köszönjük, ha támogatjátok e bűbájos idős kutyust!

Dalmata Mentés

Gyűjtés Lapaj számára

Gyűjtés Lapaj számára


VI. Ebugatta Piknik – Mi is ott leszünk!

Most vasárnap velünk is találkozhattok a VI. Ebugatta Pikniken (ingyenes kutyabarát családi nap)!
Gyertek el egy szuper kutyás napra Gödöllőre, és ismerkedjetek meg velünk is!
Délelőtt 9 órától várunk Titeket.

Nagyon szeretnénk már életreszóló gazdikra találni!
Fanta & Donnie

Dalmata Mentés

Fanta - Donnie

Fanta – Donnie


Meglátogattuk Donniet és Fantát!

Elvittük őket kirándulni a közeli erdőbe. Az augusztusi hőség ellenére mindkét kutya nagyon élvezte a barangolást a hűs lombok között.
Fanta kifejezetten igényli az emberek társaságát, imádja, ha foglalkoznak vele és simogatják. Donnie kevésbé emberközpontú, sokkal inkább leköti a különböző, új ingerek felfedezése.
Mindkét kutya napi szintű, rendszeres sétáltatást igényel, amely mozgásigényüknek megfelel.

Már nagyon várnak egy otthonra, ahol igazi családtagként tekintenek rájuk:
– Fanta: http://dalmatamentes.hu/fanta/
– Donnie: http://dalmatamentes.hu/donnie/

Érdeklődni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Fanta, Donnie)

Találkozunk a vasárnapi Ebugatta Pikniken, Gödöllőn!

Dalmata Mentés

Donnie

Donnie

Fanta

Fanta


A 16 éves Lapajjal állatorvosnál jártunk – ellátásához támogatókat keresünk!

Bájos öregecske gondozottunk, Lapaj a 16. életévét tapossa. Hittétek volna? Május végén babéziás lett, azonnal megkapta a szükséges állatorvosi kezelést, így szépen felgyógyult az életveszélyes állapotból. Mi pedig abban segítünk neki, hogy továbbra is ilyen jó formában köszönthessen minden egyes új napot kedves társa, Bori néni oldalán.

Lapaj

Lapaj

Elvittük a párost az állatorvoshoz, ahol Lapaj megkapta a kötelező éves oltását, mellé a féreghajtó tablettát és egy alapos manikűrt. Nagyon jól viselte a beavatkozást, öröm látni, mennyire jól érzi magát Bori néni szerető gondoskodásának hála:

“Nagyon szépen köszönöm, hogy Lapaj megkaphatta a veszettségi oltást! Egyúttal körömvágásban is részesült, amit a földre telepedett asszisztensnő ölében ülve vészelt át. Így most végre megkönnyebbülten járkálgathat, nem akad bele körmöcskéje az út köveibe. Kapott féreghajtót is. Megdicsérte Krisztina doktornő, hogy milyen szépen nyugodtan viselkedik, és mennyire megváltozott pozitív irányban az “eredeti Lapajhoz” képest. Nem volt szükség a szteroid injekcióra sem.
Nagyon jót tesz neki ez a táp, amit folyamatosan kap Tőletek, és a gyógyszerek (máj és ízületvédő) Igyekszem úgy gondozni őt, hogy megtartsa ezt a se sovány, se kövér kondiját, a kis izmait hosszú sétákkal “karban tartva” (amíg nem esik nehezére). Aug. elején betöltötte a 15. életévét.
Nagy-nagy szeretettel üdvözöllek
a hálás Bori néni”

Bori néni és Lapaj

Bori néni és Lapaj

Lapaj ellátását élete végéig vállaltuk, így ismét megrendeltük számára a 14 kg minőségi halas tápot, a paraziták elleni cseppeket és az ízületvédőt is öreg csontjaira. Az augusztusi számla összege 31.997 Ft lett, mindez kb. 1,5 havi táp, spot on, fél évre elegendő ízületvédő költségeit teszi ki.

Lapaj ellátását csak a Ti segítségetekkel tudjuk finanszírozni. Kérjük, támogassátok Lapajt! Amennyiben módotokban áll, kérjük állítsatok be akár pár száz forintos állandó utalást Lapaj részére! Az adományozók teljes nevét kérés esetén szívesen közzétesszük, az adományokról és felhasználásukról rendszeresen hírt adunk, ahogy Lapaj adatlapján is láthatjátok.


Aktuális gyűjtés: 51.872 Ft
– 14.250 Ft (babézia kezelés – május)
– 5.625 Ft (állatorvosi számla – augusztus)
– 31.997 Ft (táp, ízületvédő)


Dalmata Fajtamentő Közhasznú Egyesület
K&H 10403923-50526590-88901008
IBAN: HU57 1040 3923 5052 6590 8890 1008
BIC Code: OKHBHUHB
paypal-en keresztül: http://www.dalmatamentes.hu (Donate gomb a weblapunk főoldalán található)
közlemény: Lapaj

Köszönjük!

Lapaj története: http://dalmatamentes.hu/portfolio/lapaj/
Több kép: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Lapaj/

Dalmata Mentés