Dalmata Mentés

Julcsi, 12 éves dalmata (Remény-Lak Állatvédő Egyesület)

Julcsi, 12 éves dalmata (Remény-Lak Állatvédő Egyesület)

Ma értesültünk Julcsiról, a 12 éves dalmatáról, akit a Remény-Lak Állatvédő Egyesület vett szárnyai alá a battonyai telepről. Hatalmas fájdalmakkal, súlyos sebekkel az emlőin, hosszú karmokkal érkezett a menhelyükre, fizikailag-lelkileg megtörten. Felvettük a kapcsolatot az egyesülettel, felajánlottuk anyagi segítségünket.

Julcsinak szerencséje volt, hogy az állatmentők magukhoz vették, és a mai napon állatorvoshoz vitték, ahol átesett egy komoly műtéten, melynek költségeit átvállaltuk. Állapota stabil, de fájdalmai vannak, nehezen viseli a helyzetet. Megmentői ott vannak mellette, vigyáznak rá. Még vár rá egy kisebb műtét, de bízunk benne, hogy felépül, beszámolunk majd állapotáról.

A képen a következők lehetnek: túra/szabadtéri

Julcsi a Remény-Lak védence, egyelőre nem gazdikereső. Tartjuk a kapcsolatot gondozóival, és ha gazdikereső lesz, abban is segítjük majd az egyesületet. Örülünk, hogy az anyagiak terén tudunk segíteni, hiszen rengeteg kutyát látnak el nap, mint nap! Köszönjük, hogy gondját viselik Julcsinak is!

Julcsi eredeti posztja: https://www.facebook.com/1586914371620701/posts/2499230547055741/

Julcsi története: http://dalmatamentes.hu/portfolio/julcsi-remeny-lak/

Dalmata Mentés


Így telik Donnie próbaideje

Közel egy hónappal ezelőtt Donnie elköltözött leendő otthonába. Szépen beilleszkedett a család életébe, új barátai segítségével könnyen alkalmazkodott mindennapjaikhoz, ahogy a hírekből is olvashatjuk:

„Donnie remekül érzi magát nálunk. Nagyon jó kutya! Minden nap elkísér a munkahelyemre a másik három kutyám társaságában. Az egyedül maradás is egyre ügyesebben megy neki. Boldog, hogy velünk lehet, szeret kocsikázni és nagyon figyelmes. Küldök néhány fényképet, az egyiken éppen 3D nyomtatáshoz vesznek mintát az ebeinkről.

Köszönjük, hogy minket választottatok Donnie-nak!”

Bízunk benne, hogy annyi megpróbáltatás után végre megtalálja végleges otthonát, és hamarosan aláírhatjuk az örökbefogadási szerződést!

Donnie teljes története honlapunkon olvasható: http://dalmatamentes.hu/portfolio/donnie/
Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Donnie/

Dalmata Mentés

Donnie

Donnie

Donnie

Donnie


Gazdisunk, Perec (Benett) bejelentkezett!

2016-os mentvényünk két és fél éve élvezi az örökbefogadott kutyák mindennapjait. Kezdetben akadtak ugyan meglepetések a pörgős energiabomba nevelése kapcsán, de nem riadtak meg a kihívástól. Türelemmel és kitartással szépen összecsiszolódtak gazdáival, Perec megtalálta a helyét:

„Gondoltam, küldök pár képet, hátha kíváncsiak vagytok, mi van mostanában Pereccel. Igazából semmi különös dologról nem tudok beszámolni. Szerintem jól érzi magát nálunk, sokat játszik, kirándul, imád lustálkodni a melegben és egész sok barátja van a környéken.”

Perec (Benett) története: http://dalmatamentes.hu/portfolio/benett/
Képek: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Benett/

Dalmata Mentés

Perec (Benett)

Perec (Benett)


Donnie próbaidőre költözött!

Sokat megélt kutyusunk, Donnie próbaidőre költözött. Komoly érdeklődőkre talált egy kedves, tapasztalt Bécs környéki család személyében, akik nem mindennapi történetének és speciális igényeinek tudatában szerettek volna esélyt adni neki egy új, teljes életre.

Donnie nagyon nehezen viselte mindig is az egyedüllétet, ezért fontos szempont volt, hogy legyen társasága a nap 24 órájában. Ebben nagy segítséget jelentenek számára a család kutyái is. Szépen beilleszkedett közéjük, jól érzi magát új barátaival, és már az első naptól fogva bekíséri a gazdijelöltet munkahelyére, így sosem kell egyedül lennie. Barátkozik, figyelmes, tanulgatja a németet, a sétákon nyugodt és az éjszakákat is békésen átalussza. Biztatóak az eddigi hírek, folyamatosan érkeznek a fényképek és emailek Donnie hogylétéről.

Bízunk benne, hogy a sok-sok foglalkozás, az új élmények és a stabil kutyafalka hatására Donnie biztonságban érzi majd magát, és megtalálja végleges otthonát.

Donnie teljes története honlapunkon olvasható: http://dalmatamentes.hu/portfolio/donnie/
Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Donnie/

Dalmata Mentés

Donnie

Donnie

Donnie

Donnie

Donnie

Donnie


Domino gazdis (közvetített)!

Domino, a 12 éves közvetített kutyus elhelyezését a gazdik legnagyobb örömére sikerült családon belül megoldani, méghozzá egy olyan családtagnál, aki eddig is gyakran vigyázott rá, és nagyon szeretik egymást. Egy idős kutyus számára ez a lehető legjobb megoldás, hiszen ismerős környezetbe kerülhetett. Boldog éveket kívánunk Dominonak és nagymamának, jó egészségben, szeretetben!

Domino: http://dalmatamentes.hu/portfolio/domino/

Dalmata Mentés

Domino

Domino